Vill du arbeta med riktiga företag eller organisationer?

Då är NÅA Business Center stället för dig!

Genom NÅA har du som studerande möjligheten att utveckla din kompetens och knyta kontakter till företagsvärlden. Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda projekt relaterade till studierna. Genom att arbeta med riktiga projekt från arbetslivet kommer du få nya färdigheter och användning av den kunskap du lärt dig under studierna. Projektarbete har blivit allt vanligare i dagens arbetsmiljö och ger er chansen att utöka era kunskaper inom området. Genom dessa samarbeten har ni även en ypperlig chans att få en fot in i arbetslivet och skapa kontakter för framtiden.

Förutom genom projekt vill vi även genom våra nätverkningstillfällen ge möjligheten för företag och studerande att byta kunskaper och kontakter till sitt nätverk.

 

Våra lediga projekt hittas under fliken LEDIGA PROJEKT och ger dig fina möjligheter att forma dina studier genom att göra projekt du själv väljer.

Referenser

Nedan kan du läsa om hur studerande har upplevt projektarbetena med riktiga företag.

Jenny Knut

Jenny Knuts – Redovisning

Kom jobba hos oss!

NÅA Business Center är studerandedrivet, med studerande från Yrkeshögskolan Novia och Åbo Akademi. Studerande innehar rollen som Community Managers och fungerar som bron mellan högskolan och företagsvärlden. I rollen som Community Manager får du utveckla dina kunskaper och arbeta med det du brinner för. Tillsammans bygger vi upp ett nätverk där högskolornas studerande kan knyta band till företagsvärlden. Genom att koordinera projekt, marknadsföra och utveckla verksamheten skapar vi framtid.

Rollen som Community Manager kräver inga specifika förhandskunskaper. Vi söker dig som har positiv attityd och drivkraft för utveckling. Vi jobbar enligt principen ”Learn by doing” och vill på det sättet ge alla möjligheten att utveckla sina kompetenser enligt egna preferenser. Som stöd längs med vägen fungerar lärare från högskolorna som mentorer. Sök till Community Manager du också!

Fritt formulerad ansökan kan skickas till valfri Community Manager