För studerande

Vill du arbeta med riktiga företag eller organisationer?

Då är NÅA Business Center stället för dig!

Genom NÅA har du som studeranden möjligheten att utveckla din kompetens och knyta kontakter till företagsvärlden. Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda projekt relaterade till studierna. Att arbeta med riktiga projekt från arbetslivet kommer du få nya färdigheter och användning av den kunskap du lärt dig under studierna. Projektarbete har blivit allt vanligare i dagens arbetsmiljö och ger er chansen att utöka era kunskaper inom området. Genom dessa samarbeten har ni även en ypperlig möjlighet att få en fot in i arbetslivet och skapa kontakter för framtiden.

Förutom genom projekt vill vi även genom våra nätverkningstillfällen ge möjligheten för företag och studeranden att byta kunskaper och kontakter till sitt nätverk.

 

Våra lediga projekt hittas under fliken LEDIGA PROJEKT och ger dig ypperliga möjligheter att forma dina studier genom att göra projekt du själv väljer.

Vill du bli vår nästa Community Manager?

NÅA Business center är studerande drivet, med studeranden från Yrkeshögskolan Novia och Åbo Akademi. Studerandena innehar rollen som Community Managers och fungerar som bron mellan högskolan och företagsvärlden. I rollen som Community Manager får du utveckla sina kunskaper och arbeta med det du brinner för. Tillsammans bygger vi upp ett nätverk där högskolornas studerande kan knyta band till företagsvärlden. Genom att kordiner projekt, marknadsföra och utveckla verksamheten skapar vi framtid.

Rollen som Community Manager kräver inga specifika förhandskunskaper. Vi söker dig som har positiv attityd och drivkraft för utveckling. Vi jobbar enligt principen Learn by doing och vill på det sättet ge alla möjligheten att utveckla sina kompetenser enligt egna preferenser. Som stöd längs med vägen fungerar lärare från högskolorna som mentorer. Sök till Community Manager du också!

Fri formulerad ansökan kan skickas till valfri Community Manager