Vem är du?

Jag är Alexander Gröning och har studerat till tradenom på Novia med specialisering inom redovisning.

Vad har du gjort inom NÅA Business Center?

Under min studietid har jag fungerat som Community Manager för NÅA Business Center var jag har jobbat mest med vår bokföringslabb var studeranden kan redan under sin studietid börja bokföra för externa företag och skaffa riktig erfarenhet på sidan av sina studier.

Som Community Manager lärde jag mig mycket om hur man skapar nya kundkontakter och hur det går till att driva en bokföringsbyrå. Alla de upplevelserna hade en positiv och direkt inverkan på min arbetsförmåga då jag började jobba med andra projekt.

NÅA Business Center har fungerat som en plattform var jag har kunnat använda det jag ha lärt mig i skolan och tillämpa det i verkligheten. Detta gjorde steget mellan studielivet och arbetslivet mycket smidigare.

Inom NÅA hade jag också möjlighet att jobba med andra studeranden från Åbo Akademi som var en utmärkt möjlighet för att expandera mitt nätverk.

Jag rekommenderar alla studeranden i Åbo Akademi och Novia att använda sig av de möjligheter som NÅA Business Center har att erbjuda för att hjälpa er i de nästa stegen i er karriär.