Välkommen företagare!

Har du ett projekt eller uppdrag som du vill ha hjälp med? Nedan kan du läsa mer om vilka tjänster vi erbjuder. Om du har frågor eller redan en färdig idé, ta kontakt!

Vad erbjuder NÅA åt företag

Hur kan vi hjälpa dig?

NÅA Business Center kan erbjuda företag en stor mängd olika tjänster. I NÅA Business Center är det studerande från Åbo Akademi och Yrkeshögskolan Novia som utför uppdragen. Beroende på uppdraget kan vi kombinera studerande från olika ämnesområden och studieinriktningar för att få den bästa kombinationen för uppdraget.

Exempel på uppdrag vi kan utföra:

Marknadsföring

Våra marknadsförings-studerande har kunskap att utföra uppdrag så som marknadsföringsplaner, sökmotoroptimering samt produktion av innehåll till exempelvis webbsida och sociala medier. 

Redovisning

De som studerar redovisning kan hjälpa er med organisationens bokföring, skatte-deklarationer, göra lönsamhetskalkyler eller löneräkning.

Företagsutveckling

Våra studerande kan hjälpa ditt företag ta nästa steg. Våra studerande kan hjälpa er med era arbetsprocesser och utveckla dessa vidare. 

Nätverk

Vi vill att studerande ska kunna bekanta sig med företag och ge företag möjligheten att hitta kunnig arbetskraft. Vill ert företag presentera sig för våra studerande? Ta kontakt så planerar vi vidare.  

Referenser

Vi fick bättre insyn i hur sociala medier fungerar och fick hjälp med sånt som man som företagare annars inte hinner fundera på. Unga elever med nya synvinklar, samarbetet fungerade bra.

Johan

Björknäs Trädgård

Tack vare att delta i projekt i NÅA fick jag testa mina kunskaper på riktigt och även se hur det fungerar i företagsvärlden. Jag märkte att det jag lärt mig i skolan behövs ute i arbetslivet.

Studerande

Yrkeshögskolan Novia